Бизнес енд Технолоджи Иновейшънс Ви кани на Международен бизнес форум “Научно-изследователска и развойна дейност: нарастващи пазари и възможности за сътрудничество“

 

От 20 до 25 април 2020г. във Вашингтон, САЩ ще се проведе Международен бизнес форум „Научно-изследователска и развойна дейност: нарастващи пазари и възможности за сътрудничество“, с организатори Бизнес енд Технолоджи Иновейшънс ЕООД, в партньорство с F3 Global Advisory Group LLC , Посолството на Република България в САЩ и Американо – Български център за иновации и трансфер на технологии.

Бизнес форумът ще се състои по време на Седмицата на иновациите – 20-25.04.2020г. във Вашингтон. Той ще включва еднодневна конференция (23 април в Посолството на Република България във Вашингтон), съпътстващи събития към нея – презентации, кръгли маси и B2B срещи между участниците  и изложение в което ще може да представите своите продукти, услуги, бизнес идеи.

Целта на този международен бизнес форум е да се създадат международни партньорства с американски университети, частни компании, публични организации за ефективно позициониране на американския пазар и за реализиране на трансфер на технологии и съвместни иновационни и бизнес проекти. Целта е да се използва иновационния  потенциал на американския бизнес и университети за да се подпомогнат бизнес развитието и пазарните позиции на компании и изследователи от Африка и Източна Европа, вкл. и от България.

В резултат  на установените партньорства още в рамките на форум  може да се стартират съвместни иновационни или бизнес проекти и това да даде чувствителен тласък на реализацията на вашите бизнес планове.

Бизнес форум ще даде, както знание за използване на различните форми и възможности за трансфер на технологии, изследователски проекти, развитие на иновации и възможности за маркетинг в САЩ, така и възможност за директни лични контакти с потенциални партньори от Азия, Латинска Америка, Източна Европа, Карибите и Близкия изток.

Конференцията се провежда под официалния патронаж на Посланика и Българското посолство в САЩ.

На съпътстващите събития и по време на Конференцията ще вземат участие международни делегации на високо равнище от областите на финансите, селско стопанство, околна среда, научно изследователски центрове, университети и фирми във всички сфери на икономиката.

Срок за регистрация на участниците до 10 март 2020г.

За повече информация и подробности можете да се свържете с нас.

От тук може да видите поканата и програмата за събитието.

0 отговори

Остави коментар

Искате да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *