Нови възможности за финансиране и подкрепа на Вашия бизнес

Изготвяне на анализ, доклад и препоръки за потенциала на Вашата компания.

С настъпването на  новия програмен период 2021-2027г. предстоят множество нови възможности за финансиране за подкрепа на бизнеса, включително и допълнителни средства за възстановяване от COVID кризата. Очакваното финансиране ще бъде в различни направления : наемане и квалифициране на персонал, закупуване на ново оборудване, дигитализация и оптимизация на бизнес процесите, постигане на ресурсна и енергийна ефективност.

Много  често, между излизането на поканата за кандидатстване по определена процедура  и крайния срок за кандидатстване, времето е малко и това затруднява подготовката на проектите, а и на самите компании съобразно изискванията.

Нашия екип от професионалисти в Европейските проекти и експерти във финансите, бизнес анализите и стратегическото планиране Ви предлага предварителни консултации и анализ на потенциала на вашата компания за получаване на европейско финансиране през новия програмен период. Услугата ни включва анализ на нуждите и специфичните потребности на бизнеса Ви, оценка на оперативния, финансов и административен  капацитет, анализ възможностите за финансиране на идентифицираните потребности на бизнеса Ви за целия период 2021-2027. Така ще избегнете риска да пропуснете някоя подходяща възможност или да бъдете отхвърлени поради липса на капацитет.

Предлагаме Ви промоционално изготвяне на анализ. Всички компании свързали се с нас до 15 април 2021г. ще имат възможност да получат тази услуга безплатно.

В предвид настоящата обстановка, при проявен интерес от Ваша страна, имаме готовност да извършим консултацията и анализа посредством Zoom срещи.

Екипът на Би Ти Иновейшънс ЕООД е на Ваше разположение.

С пожелание за успешна нова година и още по-успешен нов програмен период!

 

0 отговори

Остави коментар

Искате да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *