За BUSINESS & TECHNOLOGY INNOVATIONS

BUSINESS & TECHNOLOGY INNOVATIONS

Нашата мисия

Мисията на BTI е да носи позитивната промяна в организации, които срещат трудности по пътя към успеха. Мисията ни е да помагаме на компаниите да открият слабостите си, да ги преодоляват, да развиват силните си страни и да постигат и най-смелите си цели.

Мисията ни е да променим всеобщото мнение за консултантските услуги в България и докажем, че бизнес консултирането, подобно на психологическото консултиране може да „лекува“ и да помага на организациите и хората работещи в тях да са по успешни и щастливи!

 Създадохме тази компания с идеята, че чрез обединение на различна по вид експертиза, чрез детайлен и обективен анализ на проблемите от различен ъгъл и чрез прилагане на иновативни идеи можем да намерим най-добрите решения за развитието всеки бизнес. Убедени сме, че решенията трябва да са комплексни и внимателно подготвени, а не да са инцидентни, ситуативни и на парче. Вярваме в индивидуалния подход и че няма универсални решения, а само специфично разработени за конкретния клиент.

Създадохме холистичен модел на работа базиран както на научните постижения , така и на практическия опит, в области като психология, мениджмънт, инженерни науки, икономика, маркетинг.

Създадохме мултидисциплинарен екип включващ както професори и учени доказали се на международно ниво, така и експерти с дългогодишен приложен опит и млади специалисти с хъс и желание за учене и бързо развитие!

Обединява ни както професионализмът и експертния потенциал, така и общите ни ценности и вяра, че когато има воля за развитие и готовност за промяна, винаги се намират решения и успехът е неизбежен!

Нашият екип

Научете повече за хората, които работят в “Бизнес енд Технолоджи иновейшънс” ЕООД  

Борислав Славчов

Управител

Серкан Халил

Експерт, системи за управление на качеството